Om os

Metalkompagniet er en smedevirksomhed med speciale i rustfrit stål, som blev stiftet september 2020. Metalkompagniet ejes af fire rustfaste klejnsmede: Kenneth Baltzer, Jørgen Burild, Nikolaj Larsson og Jacob Sørensen, der med udgangspunkt i årelang erfaring i branchen sammen har skabt virksomheden med en ambition om at tilbyde en moderne, effektiv og nytænkende smedevirksomhed og samarbejdspartner i industrien, der leverer rustfri stålløsninger af særlig høj kvalitet med afsæt i en effektiv og god sparring med kunden.

Metalkompagniet har stort kendskab til og erfaring med at udføre løsninger til fødevare- og medicinalbranchen. Smedene er specialiserede i at levere løsninger inden for denne branche og står inde for en særlig høj kvalitet og stærke produktudviklingskompetencer.

“Vi har alle en stor passion og evne for håndværk af høj kvalitet lavet efter kundens specifikke krav og ønsker. Vi går op i at sikre en effektiv og god sparring med kunden – en tæt personlig kontakt, der, suppleret med vores håndværksmæssige ekstremt stærke kompetencer, resulterer i et produkt- og en serviceoplevelse i særklasse”.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Læs mere om de løsninger og opgaver, vi udfører.